Menu

Golfschool Heerenveen

Voor elke soort speler, beginner of gevorderd.

Golfschool Heerenveen wordt geleid door de headpro (en PGA Professional) Tineke van der Wal. Golfschool Heerenveen is de plek om uw golfspel te verbeteren. Zo kunt u uw GVB halen bij Golfschool Heerenveen. Speciaal voor aspirant-leden heeft Golfschool Heerenveen een baanpermissiepakket samengesteld waarmee tegen een aantrekkelijke prijs het GVB gehaald kan worden.

Golfschool Heerenveen is echter ook voor de doorgewinterde golfer: u kunt natuurlijk een opfriscursus boeken om de kleine foutjes die gedurende de tijd in de swing geslopen zijn te corrigeren en te verhelpen.

Door op maat golflessen (met bijbehorende aantrekkelijke tarieven) aan te bieden zorgt Golfschool Heerenveen ervoor dat menig lid al zijn handicap heeft kunnen verlagen. Tel daarbij op dat Golfschool Heerenveen ook clinics organiseert om u in groepsverband met het golfen kennis te laten maken en u realiseert zich dat Golfschool Heerenveen een compleet aanbod aan diensten biedt op golfgebied.

Faciliteiten

Van alle gemakkelijk voorzien.

Golfclub Heidemeer beschikt over moderne oefenfaciliteiten. Alles om u zelf voor te bereiden voor een nieuw seizoen of een nieuw rondje golf. Deze oefenfaciliteiten maken het mogelijk om een heerlijke dag te trainen én te spelen op de par 3-baan.

Driving Range:

De driving range is 200 meter lang, en beschikt over 5 overdekte plekken, en 5 buitenplekken. Daarnaast beschikken we in de zomer over een grastee.

Putting green:

Naast het clubhuis bevind zich een uitdagende puttinggreen met 9 putting holes. Goed om je techniek te oefenen, of om een leuk wedstrijdje te spelen.

Pitching area:

Bij de parkeerplaats bevindt zich een pitching area met een grote oefenbunker. Deze hole is ongeveer 50 meter, en daarmee een mooie plek om je kort spel te oefenen.

Golfclub Heidemeer

9 hole golfbaan in Heerenveen

Golfen in Friesland doet u natuurlijk op Golfclub Heidemeer! De golfbaan is gesitueerd in het recreatiegebied ‘de Heide’, vlakbij ijsstadion Thialf in hartje Heerenveen, nabij de A32.

Golfclub Heidemeer beschikt over negen zeer gevarieerde holes: vier holes slingeren door een bebouwd parklandschap, twee holes door het Heidebos en drie holes liggen idyllisch langs het fraaie Heidemeer.

Het golfcomplex omvat een clubhuis (Golfbar Mulligan) met horecavoorzieningen en kleedruimtes, een golfshop en diverse oefenfaciliteiten, waaronder een driving-range (met overdekte en open afslagplaatsen), putting-green en een pitch- en chippingarea met een oefenbunker die grenst aan de ruime parkeerplaats.

Meer informatie vindt je op:

https://golfclubheidemeer.nl

Golfbar Mulligan

Van alle gemakkelijk voorzien.

De koffie staat altijd klaar in Golfbar Mulligan. Het karakteristieke clubhuis annex ‘golfbar Mulligan’ is de plek bij uitstek om na uw ronde lekker nog even na te praten (over uw gemaakte birdieputts bijvoorbeeld!) en te genieten van een hapje of een drankje. Golfbar Mulligan is direct gelegen aan de golfbaan. Als u op het terras plaatsneemt, heeft u direct zicht op de eerste tee en de puttinggreen. Omdat de wind in Nederland vaak zuid-west is, kunt u van het vroege voorjaar tot de late herfst bij goed weer prima buiten zitten. Vergeet op het terras natuurlijk niet even stil te zijn wanneer een flight af gaat slaan op de eerste hole!

Eten, drinken of toch lekker borrelen?

Golfbar Mulligan is een sfeervol ingericht clubhuis dat van alle gemakken voorzien is. Er zijn ruime zitmogelijkheden, een ‘bruin café bar’ geeft een gastvrije aanblik. U kunt in Golfbar Mulligan terecht voor een hapje en een drankje en natuurlijk lunch en of een borrel. Raadpleeg bij binnenkomst even het menu, zodat u alvast tijdens uw ronde in gedachten een keuze kunt maken uit de verschillende lekkernijen die op de kaart staan.