Menu

Golfschool Heerenveen

Voor elke soort speler, beginner of gevorderd.

Phasellus tempor eros vel iaculis porttitor. Vivamus non elit non lacus convallis suscipit sit amet et velit. Morbi et lorem eget odio consectetur gravida. Suspendisse nec iaculis nunc, ut placerat eros.

Nunc et erat ac nibh fringilla malesuada. Quisque tincidunt, arcu quis ornare pretium, odio tellus suscipit diam, a pretium nisi mi ac ligula. Aenean sed neque turpis. In varius, urna id suscipit volutpat, ante massa tincidunt elit, nec gravida neque turpis eget massa. Quisque et tortor nibh. Suspendisse iaculis quam lectus, et finibus lorem blandit vel.

Vivamus ultrices tincidunt commodo. Etiam vel sem rhoncus, faucibus metus vitae, varius leo. Aliquam consectetur tellus in urna eleifend, volutpat porttitor tellus ornare. Nulla quis imperdiet nisl, in maximus ipsum. Fusce fringilla libero turpis, eget condimentum diam sodales at. Nullam accumsan condimentum quam.

Faciliteiten

Van alle gemakkelijk voorzien.

Golfclub Heidemeer beschikt over moderne oefenfaciliteiten. Alles om u zelf voor te bereiden voor een nieuw seizoen of een nieuw rondje golf. Deze oefenfaciliteiten maken het mogelijk om een heerlijke dag te trainen én te spelen op de par 3-baan.

Driving Range:

We beschikken over een driving range van ruim 200 meter lang. Er zijn 16 overdekte plaatsen en 16 buitenplekken. Daarnaast beschikken we in het zomerseizoen over een grastee.

Par 3-baan:

Golfclub Heidemeer beschikt over een volwaardige 9 holes par 3-baan. De afstanden van de holes variëren tussen de 65 en 150 meter. De par 3-baan is “qualifying”.

Shortgame area:

Naast de nieuwe par 3-baan zijn er ook twee kort spel gebieden aangelegd. Een pitching area met twee target greens en een gras tee (in gebruik in de zomer). Daarnaast is er een bunker en chipping area.

Golfclub Heidemeer

9 hole golfbaan in Heerenveen

Golfen in Friesland doet u natuurlijk op Golfclub Heidemeer! De golfbaan is gesitueerd in het recreatiegebied ‘de Heide’, vlakbij ijsstadion Thialf in hartje Heerenveen, nabij de A32.

Golfclub Heidemeer beschikt over negen zeer gevarieerde holes: vier holes slingeren door een bebouwd parklandschap, twee holes door het Heidebos en drie holes liggen idyllisch langs het fraaie Heidemeer.

Het golfcomplex omvat een clubhuis (Golfbar Mulligan) met horecavoorzieningen en kleedruimtes, een golfshop en diverse oefenfaciliteiten, waaronder een driving-range (met overdekte en open afslagplaatsen), putting-green en een pitch- en chippingarea met een oefenbunker die grenst aan de ruime parkeerplaats.

Meer informatie vindt je op:

https://golfclubheidemeer.nl

Golfbar Mulligan

Van alle gemakkelijk voorzien.

De koffie staat altijd klaar in Golfbar Mulligan. Het karakteristieke clubhuis annex ‘golfbar Mulligan’ is de plek bij uitstek om na uw ronde lekker nog even na te praten (over uw gemaakte birdieputts bijvoorbeeld!) en te genieten van een hapje of een drankje. Golfbar Mulligan is direct gelegen aan de golfbaan. Als u op het terras plaatsneemt, heeft u direct zicht op de eerste tee en de puttinggreen. Omdat de wind in Nederland vaak zuid-west is, kunt u van het vroege voorjaar tot de late herfst bij goed weer prima buiten zitten. Vergeet op het terras natuurlijk niet even stil te zijn wanneer een flight af gaat slaan op de eerste hole!

Eten, drinken of toch lekker borrelen?

Golfbar Mulligan is een sfeervol ingericht clubhuis dat van alle gemakken voorzien is. Er zijn ruime zitmogelijkheden, een ‘bruin café bar’ geeft een gastvrije aanblik. U kunt in Golfbar Mulligan terecht voor een hapje en een drankje en natuurlijk lunch en of een borrel. Raadpleeg bij binnenkomst even het menu, zodat u alvast tijdens uw ronde in gedachten een keuze kunt maken uit de verschillende lekkernijen die op de kaart staan.